Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

Concepten

Ook BM bouwt met de tijd mee! Door de veranderende markt, waarin de behoefte van de klanten en maatschappij meer vraagt naar klantgerichtheid, beter en praktischer bouwen, zijn wij concurrerende concepten gaan ontwikkelen. 

Door deze ontwikkeling kunnen wij een gestandaardiseerde oplossing bieden, met daarin een grote mate van ruimte voor maatwerk. Door de korte lijnen in onze organisatie, goede samenwerking met onze partners en de jarenlange ervaring met vergelijkbare vraagstukken kunnen wij aantrekkelijk zijn voor onze klanten, ofwel Goed voor Elkaar!  


Building on demand

Met Building on Demand bouwen we exact volgens de wensen en behoeften van onze klanten. We standaardiseren het proces tot in het optimale en bouwen volgens een traditioneel bouwsysteem. Dat levert enorme voordelen op. En door de flexibele indelingsmogelijkheden en het gebruik van duurzame materialen, is het bovendien erg prettig wonen in deze woningen.

Lees hier meer over Building on Demand.


Renovatieconcept
KBT 5

In slechts 5 dagen wordt de woning van en nieuwe keuken, badkamer en toilet voorzien. Het concept is gebaseerd op een standaard keuken, badkamer en toilet zoals we die tegen komen bij woningen van woningcorporaties. Doordat we met onze partners de processen optimaal op elkaar hebben afgestemd, is het mogelijk dat uw bewoner in het weekend weer gebruik kan maken van alle voorzieningen. In het weekend heeft uw bewoner weer warm water en een zorgeloos gevoel over de verbouwing.
Daar zetten wij ons graag voor in. 


Renovatieconcept
PEP


 

Maandelijks geld, ofwel een boodschappentas per maand, besparen? Dat kan met PEP: Partners in Energie Prestaties. Een totaalconcept om bestaande woningen energetisch op te waarderen. PEP berekent wat u aan energielasten kunt besparen, welke middelen hiervoor nodig zijn en wat dit oplevert in euro’s.

Als partner van PEP isoleren wij woningen binnen 2 dagen geheel met vloer-, gevel- en dakisolatie. Wij kunnen u hierin totaal ontzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Huisvesting Statushouders

Samen bouwen aan een oplossing! BM van Houwelingen heeft in samenwerking met architect Visser en Bouwman een aantrekkelijk concept ontwikkeld welke aansluit op deze vraag. Het gaat hierbij om een concept gebaseerd op gestapelde nieuwbouw welke na 5 jaar getransformeerd kan worden naar reguliere appartementen. Doordat we ons proces de afgelopen jaren steeds sterker hebben geoptimaliseerd, kunnen we binnen afzienbare tijd de bouw van de appartementen realiseren.  

Zie ook op onze site : http://www.bmvanhouwelingen.nl/nieuws/huisvesting-statushouders/