Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

 

TEL: 0184-677200

BM in ontwikkeling

Sleeuwijk, Lommerrijk Wonen

Royaal wonen op een centrale locatie in Sleeuwijk? Dat kan in project Lommerijk Wonen! Op de locatie van de voormalige Burgemeester Verschoolschool worden er 18 woningen gerealiseerd, waarvan 2 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-één-kapwoningen.

Uiteraard zijn de woningen gasloos en energieneutraal, voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woningen voldoen dus aan alle huidige eisen en bieden veel comfort.

Het project dankt haar naam aan de groene omgeving met vele bomen en laanstructuren. Ook kenmerken alle woningen zich door zowel de royale woonoppervlakte als de royale perceeloppervlakte. Het plan bestaat uit 2-onder-1-kap woningen en vrijstaande woningen. De 2-onder-1-kap woningen zijn er in 2 types, elk met een linker en rechter variant. Woningtype Munnikenland heeft een brede oprit, daar waar type Jan van Arkel een diepe oprit heeft. De linker- en rechtervariant kennen verschillen in gevelkozijnen. En de rechtervariant van het type Jan van Arkel beschikt over een erker ter plaatse van de keuken. De vrijstaande woningen kenmerken zich door het extra leefoppervlak op alle woonlagen van de woning.

 

Feiten en cijfers

Opdrachtgever  BM Ontwikkeling & Werkendamse Projectontwikkelings Maatschappij
Architect  Schaap en Sturm
Constructeur  Architraaf
Makelaars  Hofstede Makelaardij Werkendam
Programma  2 vrijstaande en 16 twee-onder-één-kapwoningen
Categorie  Woningbouw
Bouwsysteem  Traditioneel 
Status

 In verkoop           

 

Recente

 • Bergen op Zoom, Nieuwe Vesting

  Bekijk
 • Sleeuwijk, Lommerrijk Wonen

  Bekijk
 • Werkendam, Hof Albrecht

  Bekijk
 • Vlissingen 19 woningen Ravesteynkade

  Bekijk
 • Piershil, Wonen in Piershil 3e fase

  Bekijk
 • Hardinxveld-Giessendam, 'Beau Monde'

  Bekijk