Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

BM in uitvoering

Piershil, Wonen in Piershil

Piershil is één van de vier dorpen van de gemeente Korendijk. In Piershil kunt u echt buiten wonen in rust en ruimte en toch bent u met maar 10 autominuten in Oud-Beijerland, 15 autominuten in Spijkenisse en ca 30 autominuten in Rotterdam. Aan de Zuid-Oostrand van Piershil verrijst een woonwijk vol water en groen.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze nieuw te realiseren woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er worden in deze woonwijk 21 eengezinswoningen (incl. starters), 6 2-onder-1-kapwoningen, 4 vrije kavels, 12 appartementen (huur) en 11 55 woningen (koop & huur) gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils. 

Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime tot zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer informatie: www.woneninpiershil.nl

 

Feiten en cijfers

Opdrachtgever  BM Projectontwikkeling
Architect  Visser & Bouwman
Constructeur  -
Programma  38 woningen, 12 appartementen en 4 bouwkavels
Categorie  Woningbouw
Bouwsysteem  Stapelbouw met breedplaatvloeren
Bouwsom  Op aanvraag
Status

 In uitvoering                

Recente

  • 10 CPO woningen Schiedam

    Bekijk
  • 77 huurwoningen | Staatsliedenbuurt Sliedrecht

    Bekijk
  • Piershil, Wonen in Piershil

    Bekijk