Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

 

TEL: 0184-677200

BM Building on demand


Helemaal
naar wens!

Met Building on Demand bouwen we exact volgens uw wensen en behoeften. We standaardiseren de productie en bouwen volgens een traditioneel bouwsysteem. Dat levert enorme voordelen op!

  • Hoge flexibiliteit. Bij Building on Demand bepaalt u zelf de architect of maakt u gebruik van de architecten van BM van Houwelingen. Deze zijn vervolgens vrij om binnen bepaalde standaarden de gehele woning vorm te geven en in te delen. Zowel de gevels als de binnenruimten.
  • Zeer korte bouwtijd. Uw woning kan binnen 3 maanden worden opgeleverd Dat is prettig voor u, maar ook voor de omgeving die minder overlast ervaart.
  • Bouwen in kleine batches. Het bouwen in batches van 6, 5, 4 of zelfs 3 woningen is geen probleem. Building on Demand woningen zijn daarom ook uitermate geschikt voor inbreidingslocaties, dorpskernen en uitbreidingswijken.
  • Keuze in afwerking. De woningen worden zorgvuldig afgewerkt waarbij iedereen per woning de keuze kan maken uit diverse afwerkingspakketten.


Voor wie?

Building on Demand is ideaal voor starters en gezinnen (starterswoningen en eengezinswoningen). Door de indelingsmogelijkheden en het gebruik van duurzame materialen, is het prettig wonen. Aan alles is gedacht: een energiezuinige installatie, een goed geïsoleerde spouw, vloer en dak, mooie grote raampartijen voor veel daglicht. En natuurlijk volop ruimte!


Optimale keus

We verwezenlijken uw persoonlijke wensen zoveel mogelijk. Maar u kunt ook kiezen uit één of enkele van de gestandaardiseerde meerwerkopties.


Verder goed om te weten:

  • Energielabel A++. Building on Demand woningen hebben, door de toepassing van slimme en duurzame oplossingen, een energieprestatie gelijk aan Energielabel A++. Dit levert een geschatte besparing op de energiekosten tot 40% op!
  • EPC² 0.6. Building on Demand woningen kennen standaard een EPC² 0.6. De woningen kunnen ook energieneutraal worden gemaakt.
  • Prettig wonen. Building on Demand woningen zijn onderhoudsvriendelijk, inbraakveilig en kennen een gezond woonklimaat.
  • Begeleiding. Het is mogelijk om tegen een vaste vergoeding verkoop- of verhuurbegeleiding en ontwikkeling support af te nemen.
  • Onderhoud. Het is mogelijk om voor de woningen een onderhoudspakket af te sluiten voor 10, 20 of 30 jaar.

Meer informatie op www.buildingondemand.nl.

Goed voor elkaar! 
Samen realiseren we mooie projecten die het verschil maken. 

"Goed voor Elkaar" is ons motto. We werken optimaal samen met onze partners en opdrachtgevers. Vertrouwen, transparantie, tijdwinst en een optimale prijs-kwaliteitverhouding staan bij ons centraal.

We doen alles voor het beste resultaat.

 

Mobile_Quote_Ron_Blom