Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

BM van Houwelingen terug naar de basis

15 november 2018

Graag willen wij u kenbaar maken dat BM van Houwelingen terug gaat naar de basis. Dit houdt in dat we terug gaan naar één naam. Sinds 1964 bestaat de naam BM van Houwelingen en die naam staat als een HUIS!

TERUG NAAR ÉÉN NAAM
In 2008 hebben we onder de naam BM van Houwelingen, onze werkmaatschappijen een eigen merknaam gegeven. Bij u bekend als; BM Projectontwikkeling, BM Bouw Geldermalsen, BM Bouw Hardinxveld-Giessendam en BM Onderhoud & Renovatie. Dit geeft in de praktijk toch wat verwarring en daarom is besloten om terug te gaan naar de naam BM van Houwelingen.

De contractnamen van de verschillende afdelingen zijn ook veranderd. Deze hanteren wij, zoals u gewend bent, voor onder andere onze administratie, contracten, en dergelijke.


Hieronder de nieuwe contractnamen per afdeling van BM van Houwelingen:


Om bij de eerste oogopslag duidelijk te maken dat we een bedrijf uit de bouw zijn, hebben we een ondertitel toegevoegd aan ons logo:


Ons motto Goed voor Elkaar blijft natuurlijk wel bestaan. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. Goed voor Elkaar hoort daarbij!
 
Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
BM van Houwelingen BV

Lotte van Houwelingen