Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

Feestelijke start bij de 20 waterwoningen in Alphen aan de Rijn

15 januari 2020

In Alphen aan de Rijn is de feestelijke start van de 20 waterwoningen gevierd. Vandaag waren het letterlijk waterwoningen. Maar de regen weerhield de kopers er gelukkig niet van om bij het officiële moment van hun toekomstige woning te zijn. Door de heer Bokx, directeur van Bemog Projectontwikkeling, de heer Blom, directeur van BM van Houwelingen en de heer Boon een koper, werden de eerste drie piketpalen de grond in geslagen. Nou ja geslagen…. het leek wel een slagveld. De winnaar bleek toch wel de aannemer.   

Het project  ’Kloppend Hart’ bestaat uit 76 woningen; 16 villa’s, 20 waterwoningen en 40 appartementen. Naast de feestelijke start van de 20 waterwoningen kregen de kopers van de 16 villa’s de gelegenheid om in de woningen te kijken. De 40 appartementen staan op dit moment in de stempels, hier is nog weinig te zien voor de toekomstige bewoners, dit zal op een later moment plaatsvinden.  

Aansluitend op de activiteiten op de bouwplaats, werden alle kopers van het gehele project verwacht bij de nieuwjaarsborrel in Parkrestaurant Avifauna in Alphen. Na de speeches werd het glas geheven op een voorspoedige bouw. Het was een gezellig samenzijn en een mooie kans om met elkaar kennis te maken.

Ook interesse gekregen in het project? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar, “voor hetzelfde geld woont u een stuk royaler”. https://kloppendhartalphen.nl/