Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

Gereedschapskisten voor de nieuwe lichting Vakmensen

31 januari 2019

Door Destil en BM van Houwelingen zijn zestig gereedschapskisten gesponsord aan Gilde Vakcollege Tecniek te Gorinchem. De heer Mari Hijkoop nam de kisten voor de leerlingen dankbaar in ontvangst. 

Veel van onze vakmensen hebben hun opleiding gevolgd bij Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem. Nog steeds heeft BM van Houwelingen een goede en hechte band met deze VMBO Techniek opleiding. Zo is ons bedrijf ook aangesloten bij Wetech. Wetech is een Stichting vanuit school, die een  groep bedrijven bij elkaar heeft gebracht om de leerlingen de juiste stageplaatsen te bieden. Ieder jaar brengen de tweedejaarsstudenten een bezoek aan ons kantoor aan de Hakgriend, om kennis te maken met het reilen en zeilen in een mooi bouwbedrijf.

Vanuit Gilde Vakcollege Techniek is de vraag gekomen om zestig gereedschapskisten te sponsoren. Deze vraag is akkoord gegeven en zo is de bestelling geplaatst bij onze hofleverancier Destil. Samen met BM heeft Destil ook een gedeelte van de sponsoring op zich genomen. In de mooie, stevige gereedschapskisten is nog iets lekkers gestopt voor de leerlingen namelijk: BM–'s. 


Marco de Groot (rechts) van BM van Houwelingen overhandigt de gereedschapskoffer aan
Mari Hijkoop van Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem.


Ton van Latum (links) van Destil heeft de gereedschapskoffer overhandigd aan 
Mari Hijkoop van Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem.