Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

In Hoogvliet is de bouw feestelijk gestart

17 december 2019

Afgelopen week werd met het leggen van de symbolische vloerplaat de start van het project gevierd. In Hoogvliet bouwen wij in opdracht van Argos Zorggroep 180 zorgappartementen met een wijkcentrum, aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet, onderdeel van Argos Zorggroep.

Onder grote belangstelling werd door Dhr. Edwin Wulff, voorzitter Raad van Bestuur bij Argos Zorggroep en wethouder Dhr. Michiel Grauss van de Gemeente Rotterdam de openingshandeling verricht. Zij legden een grote bouwplaat neer en hiermee gaven zij het officiële startsein voor de bouw van het nieuwe Breede Vliet – Meeuwenhof. Vervolgens werd de start feestelijk ingeluid met een druk op de rode knop waarna het confettikanon kleurrijke confetti afvuurde.

De nieuwbouw wordt een modern en sfeervol thuis voor 180 kwetsbare ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ondanks de omvang is er, dankzij kleinschalige woonzorggroepen, aandacht voor liefdevolle en persoonsgerichte zorg. De bouw van het nieuwe Breede Vliet – Meeuwenhof is al gestart en als alles volgens planning verloopt, wordt de nieuwbouw omstreeks Q4 2020 opgeleverd. Daarna zullen bewoners, medewerkers en vrijwilligers uit Meeuwenhof en het tijdelijke Breede Vliet aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet verhuizen naar hun nieuwe woon- en werkplek.