Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

INDEUR Festival ter ere van het 45-jarig jubileum van Deurenfabriek Van der Plas

29 september 2018

Hardinxveld-Giessendam - Zaterdag 29 september 2018 heeft Deurenfabriek Van der Plas haar 45-jarig jubileum gevierd. Het terrein van de Deurenfabriek was door Kookgemak omgetoverd in een heus festival terrein met foodtrucks, sfeer muziek, simulator racen, graffiti spuiten en nog veel meer. Mede door het prachtige weer is het INDEUR Festival een geslaagd jubileum feest geworden voor al haar medewerkers en betrokkenen.
Directeur Vincent van der Vrie heeft in zijn toespraak alle medewerkers bedankt voor hun inzet en de passie voor het vak. Ook werd vermeld dat in 1973 het pand is gebouwd door BM van Houwelingen waarvan de deurenfabriek sinds 2006 onderdeel is.  

De afgelopen 45 jaar heeft Deurenfabriek Van der Plas vele buitendeuren gemaakt voor de woning- en utiliteitsbouw. Inmiddels is er veel veranderd in bouwend Nederland. Steeds meer producten komen kant en klaar aan op de bouwplaats. Er wordt op andere manieren gebouwd waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook de manier van samenwerken is in de loop der jaren veranderd. Deurenfabriek Van der Plas wil niet zomaar een leverancier zijn, maar een volwaardige en gewaardeerde partner voor haar klanten.  

Wat in die 45 jaar nooit is veranderd, is de passie die we hebben voor onze producten, projecten en partnerschappen. We zijn er trots op dat we deze mijlpaal bereikt hebben!

Directeur | Vincent van der Vrie