Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

Leo Mostert na 50 jaar BM van Houwelingen met pensioen!

02 november 2020

Een bijzondere dag bij BM van Houwelingen. Vandaag 50 jaar geleden is Leo Mostert in dienst getreden bij BM, dit is een échte mijlpaal. Dit zullen weinig mensen hem nadoen. Nu is het tijd om met pensioen te gaan! Van harte gefeliciteerd.    

Lang geleden heeft de oprichter van ons bedrijf Bas van Houwelingen, Leo Mostert op 17-jarige leeftijd aangenomen als versterking van onze materieeldienst. En nu, na een heel lang dienstverband van 50 jaar, gaat Leo Mostert vandaag met pensioen. Op de materieeldienst is er, in select gezelschap, een taartje met elkaar gegeten. 

 Begonnen als assistent had Leo al snel zijn draai gevonden en klom hij op naar de functie van Hoofd Materieeldienst. Mede door hem is de materieeldienst zo geprofessionaliseerd zoals we die nu kennen. Leo was ook een veel en graag gezien gezicht op al onze projecten. 

Omdat dit bijzondere moment niet breder gevierd kan worden, heeft het personeel vandaag een speciale editie ontvangen, waarin Leo zijn loopbaan heeft vereeuwigd in een leuk artikel.

Quote van Leo: "Ik heb de mooiste baan van dit bedrijf gehad, op de directie na"
Met ingang van 2 november 2020 probeert Leo Mostert te stoppen met werken. Hij is die dag exact 50 jaar in dienst bij BM van Houwelingen. Leo is 67 jaar en het wordt zijn tweede poging. De eerste - een jaar eerder, toen hij officieel pensioengerechtigd werd - mislukte. "Ik was er niet klaar voor. Ik sliep niet meer, ik viel af. Gek hè? Maar weet je, dit hier, de materieeldienst, is altijd van mij geweest. Hier is mijn winkeltje.

We willen Leo bijzonder bedanken voor zijn inzet en passie in al die jaren dat hij bij ons in dienst is geweest!!
Veel geluk en gezond toegewenst.