Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

Samenwerkingsovereenkomst met HW Wonen is getekend voor de 3e fase in Piershil

27 mei 2020

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst
Op 27 mei tekenden Lotte van Houwelingen (directeur BM Van Houwelingen) en Dennis Lausberg (directeur-bestuurder HW Wonen) de turn key overeenkomst voor de bouw van 10 huurwoningen in dit project.

10 huurwoningen
In het nieuwbouwplan “Wonen in Piershil” aan de rand van Piershil wilde de gemeente en BM van Houwelingen naast koop ook een aantal sociale huurwoningen realiseren. In deze uitbreiding van Piershil worden voor HW Wonen 10 energie neutrale eengezinswoningen gerealiseerd op turn key basis. Met andere woorden BM van Houwelingen zorgt voor het gehele bouwproces en levert de woningen geheel gebruiksklaar op aan HW Wonen. De bouw start mogelijk al eind 2020. De verwachting is dat de woningen dan begin 2021 via de website van HW Wonen verhuurd worden. Interesse? Houd de website van HW Wonen in de gaten.

Koopwoningen
BM van Houwelingen is sinds 2012 bezig met de ontwikkeling en realisatie van de dorpskernen in de voormalige gemeente Korendijk, waaronder de dorpskern Piershil. Samen met de gemeente is gezocht naar een gevarieerd woningaanbod, waar er plek is voor iedereen.

“Wij zijn trots dat wij als BM van Houwelingen hebben bijgedragen aan de lokale woningmarkt van de Hoeksche Waard, waaronder de kern Piershil. Het woningaanbod in deze uitbreidingen is divers van sociale huurwoning tot een vrije kavel, waardoor voor jong en oud een plek was om te kunnen wonen in het landelijke Hoeksche Waard” zegt directeur Lotte van Houwelingen.

BM van Houwelingen heeft in Piershil naast de 10 huurwoningen voor HW Wonen in de eerste twee fasen al 32 woningen gebouwd en opgeleverd. De laatste fase van de uitbreiding van de dorpskern Piershil telt nog eens gasloze 14 appartementen en een gasloze vrijstaande woning, waarmee de uitbreiding compleet is samen met de woningen van HW Wonen.

Wij verwachten in de tweede helft van 2020 deze woningen in verkoop te brengen. De verkoopprijs van de appartementen zullen liggen tussen de € 245.000,- en € 275.000,- VON en de vrijstaande woning tussen de € 530.000,- en € 545.000,- VON. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de makelaars van Kolff makelaardij en Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars in Oud-Beijerland.

Een duurzame toekomst maak je samen, maar het begint bij jezelf
Daarom zijn alle woningen in dit mooie project zeer energiezuinig. De woningen worden gasvrij en volgens het Nul op de Meter principe gebouwd. Zo zorgen de zonnepanelen voor zonne-energie en de warmtepomp voor voldoende warmte in de winter en koeling in de zomer.