Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

TEL: 0184-677200

Werkendam "Hof Albrecht" - Binnenkort in voorverkoop

29 september 2020

We kunnen bijna niet wachten... Binnenkort gaan wij in Werkendam starten met de voorverkoop van het project "Hof Albrecht"! Een prachtig project uit onze eigen projectontwikkeling in samenwerking met WPM uit Werkendam. 

Hof Albrecht ligt op een prominente plek in Werkendam. Het hof aan de Van Randwijklaan omvat twee delen. Enerzijds de vier twee-onder-een-kapwoningen en aansluitend dertig appartementen, verdeeld over twee gebouwen.
Het appartementencomplex bestaat uit dertien verschillende woningtypes. Het kleinste appartement heeft een vloeroppervlak van negentig vierkante meter, het grootste appartement honderdvijfenvijftig vierkante meter. Er is veel variatie in de indelingen, met drie- en vierkamer varianten. Op de bovenste verdieping van de appartementencomplexen zijn vier penthouses beschikbaar.
De twee-onder-een-kapwoningen beschikken allen over een aangebouwde berging, twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte is vrij indeelbaar en daar bevinden zich ook de installaties. De stijl van de woningen is een knipoog naar de jaren ’30. Achter de tuin vindt u een groene afscheiding naar het appartementencomplex.

Wat is de planning?
Start voorverkoop herfst 2020.
Verwachte start bouw 1ste helft 2021.

Schrijf u nu in voor het nieuwbouwproject Hof Albrecht, dan houden wij u op de hoogte. 
Meer informatie is te vinden via de projectwebsite www.hofalbrecht.nl