Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

 

TEL: 0184-677200

Concepten

Ook BM bouwt met de tijd mee! Door de veranderende markt, waarin de behoefte van de klanten en maatschappij meer vraagt naar klantgerichtheid, beter en praktischer bouwen, zijn wij concurrerende concepten gaan ontwikkelen. 

Door deze ontwikkeling kunnen wij een gestandaardiseerde oplossing bieden, met daarin een grote mate van ruimte voor maatwerk. Door de korte lijnen in onze organisatie, goede samenwerking met onze partners en de jarenlange ervaring met vergelijkbare vraagstukken kunnen wij aantrekkelijk zijn voor onze klanten, ofwel Goed voor Elkaar!  


Building on demand

Met Building on Demand bouwen we exact volgens de wensen en behoeften van onze klanten. We standaardiseren het proces tot in het optimale en bouwen volgens een traditioneel bouwsysteem. Dat levert enorme voordelen op. En door de flexibele indelingsmogelijkheden en het gebruik van duurzame materialen, is het bovendien erg prettig wonen in deze woningen.

Lees hier meer over Building on Demand.


Renovatieconcept IDBM

BM heeft met het renovatieconcept IDBM de ambitie woningen duurzaam en toekomstbestendig te renoveren. Wij optimaliseren de levensduur van woningen. Woningen die BM renoveert, leveren wij op in een uitstekende technische staat en de woningen voldoen minimaal aan de gevraagde energie-index. Door middel van co-creatie geven wij bovendien gehoor aan de huidige en toekomstige woonwensen en wooneisen van eigenaren en bewoners.

IDBM is een uiterst compleet renovatieconcept. Ons renovatieconcept is erop gericht onze opdrachtgevers én bewoners volledig te ontzorgen. Ons concept bestaat uit een zorgvuldig uitgewerkt en beproefd stappenplan. Hierin worden alle onderdelen uit het renovatieproces zorgvuldig in kaart gebracht, gewaardeerd, ontwikkeld en planmatig uitgevoerd. Het gestandaardiseerde concept stelt ons in staat meer klantgericht, beter en praktischer te bouwen. Bovendien waarborgt de flexibiliteit van ons concept de ruimte voor het leveren van maatwerk – building on demand – zonder de kwaliteit, eisen en wensen van eigenaren en bewoners uit het oog te verliezen.

INSIGHTS DESIGN BUILD MAINTAIN


Renovatieconcept
KBT 5

In slechts 5 dagen wordt de woning van en nieuwe keuken, badkamer en toilet voorzien. Het concept is gebaseerd op een standaard keuken, badkamer en toilet zoals we die tegen komen bij woningen van woningcorporaties. Doordat we met onze partners de processen optimaal op elkaar hebben afgestemd, is het mogelijk dat uw bewoner in het weekend weer gebruik kan maken van alle voorzieningen. In het weekend heeft uw bewoner weer warm water en een zorgeloos gevoel over de verbouwing.
Daar zetten wij ons graag voor in. 

Huisvesting Statushouders

Samen bouwen aan een oplossing! BM van Houwelingen heeft in samenwerking met architect Visser en Bouwman een aantrekkelijk concept ontwikkeld welke aansluit op deze vraag. Het gaat hierbij om een concept gebaseerd op gestapelde nieuwbouw welke na 5 jaar getransformeerd kan worden naar reguliere appartementen. Doordat we ons proces de afgelopen jaren steeds sterker hebben geoptimaliseerd, kunnen we binnen afzienbare tijd de bouw van de appartementen realiseren.  

Zie ook op onze site : http://www.bmvanhouwelingen.nl/nieuws/huisvesting-statushouders/