Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

 

TEL: 0184-677200

Kwaliteit

Kwaliteit voorop! Dat onderstrepen we bij BM. We zijn daarom gecertificeerd voor de voornaamste veiligheids- en kwaliteitsbepalingen.


Bouwprestaties

De kwaliteit van onze bouwprestaties verhogen en transparant zijn. Dat is wat we willen. Daarom werken we mee aan de meetmethode van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB).

SKB is een organisatie zonder winstoogmerk die de prestaties van bouwondernemingen transparant en inzichtelijk maakt. Op de website www.bouwprestaties.nl kunt u de bouwprestaties van verschillende bouwondernemingen in nieuwbouw(koop)projecten vergelijken. U wordt daarbij uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête. Op basis van de uitkomst van de enquêtes worden beoordelingen (uitgedrukt in cijfers) uitgerekend en gepubliceerd. Daarnaast kunt u in de enquête een tekstuele review geven over uw ervaringen met ons.

  • Onafhankelijk
  • Betrouwbaar
  • Transparant

Onze score? Bekijk het hier!

Meer informatie over www.bouwprestaties.nl  

ISO 9001:2015

ISO 9001 is een set eisen voor kwaliteitszorg, opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). Ons ISO 9001 certificaat geeft aan dat we op systematische wijze werken aan de waarborging en verbetering van de kwaliteit van onze organisatie. En dus aan het beste eindresultaat.

Voor het betreffende certificaat klik hier

Meer informatie over ISO 9001 vindt u op de site www.iso.org.


VCA** 2017/6.0

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. Aspecten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) worden in een zeer complete vragenlijst uitgewerkt. Dit doorlichtings- en screeningssysteem hebben wij volledig doorlopen. En de twee sterren geven aan dat we het algemene (hoogste) niveau van goedkeuring hebben.

Meer informatie over VCA vindt u op de site www.vca.nl.

 
Woningborg-certificaat

Appartementen en woningen die wij bouwen kunnen een Woningborg-certificaat krijgen toegewezen. BM van Houwelingen is ingeschreven bij Woningborg en wanneer het bouwplan, waarvan de koopwoning deel uitmaakt, is geaccepteerd door Woningborg kunt u als koper het Woningborg-certificaat ontvangen. Dit houdt in dat de woning is opgenomen in het Woningregister en dat biedt u speciale garantie.

Kijk voor meer informatie op: www.woningborggroep.nl