Op de hoogte blijven?
Volg ons op social media!

 

TEL: 0184-677200

BM Onderhoud BV

Planmatig onderhoud, realisatie van grote en kleine verbouwingen, ingrijpende renovaties en kleinschalige nieuwbouw projecten. Daarvoor bent u bij BM Onderhoud aan het juiste adres!

Met eigen timmerlieden, metselaars en tegelzetters pakken we elk project vakkundig aan. Onze mensen zijn niet alleen betrokken bij de uitvoering, maar ook bij het wel en wee van onze klanten. Dus overlast voor de bewoners van de woningen en de gebruikers van de gebouwen wordt tot een minimum beperkt. We zeggen niet voor niets “Goed voor Elkaar”!

Corporaties

Voor een tiental corporaties voeren wij al jarenlang renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Dit gaat vanaf mutatiewoningen tot zeer ingrijpende cascorenovaties. De huurders, maar zeker 'de klant van onze klant', staat bij ons centraal! Goede communicatie speelt hierbij een belangrijke rol!  

- Vakmanschap
- Korte lijnen
- Strakke planning
- Hoge klanttevredenheid 
- Het ontzorgen van de opdrachtgever c.q. klant

 

Renovatieconcept IDBM

BM heeft met het renovatieconcept IDBM de ambitie woningen duurzaam en toekomstbestendig te renoveren. Wij optimaliseren de levensduur van woningen. Woningen die BM renoveert, leveren wij op in een uitstekende technische staat en de woningen voldoen minimaal aan de gevraagde energie-index. Door middel van co-creatie geven wij bovendien gehoor aan de huidige en toekomstige woonwensen en wooneisen van eigenaren en bewoners.

IDBM is een uiterst compleet renovatieconcept. Ons renovatieconcept is erop gericht onze opdrachtgevers én bewoners volledig te ontzorgen. Ons concept bestaat uit een zorgvuldig uitgewerkt en beproefd stappenplan. Hierin worden alle onderdelen uit het renovatieproces zorgvuldig in kaart gebracht, gewaardeerd, ontwikkeld en planmatig uitgevoerd. Het gestandaardiseerde concept stelt ons in staat meer klantgericht, beter en praktischer te bouwen. Bovendien waarborgt de flexibiliteit van ons concept de ruimte voor het leveren van maatwerk – building on demand – zonder de kwaliteit, eisen en wensen van eigenaren en bewoners uit het oog te verliezen.

INSIGHTS DESIGN BUILD MAINTAIN